Somriu

Les Maletes

QUÈ SÓN LES MALTES?

Les Maletes és un projecte solidari pensat i dissenyat en funció de les edats dels infants i les seves necessitats.

Per fer-ho hem agrupat jocs que fomenten el desenvolupament motriu, cognitiu i emocional en quatre fases diferents del desenvolupament.

L’hem fet en forma de maleta perquè sigui fàcil de portar a tot arreu. A més a més la maleta és part del joc, ja que al ser de cartró podem passar una bona estona decorant-la en família!

QUÈ ENS HA MOTIVAT A CREAR LES MALETES?

A SomRiu considerem el joc la base essencial pel desenvolupament dels infants.

“Quan els infants juguen: gaudeixen, es mouen, senten, creen, experimenten, s’emocionen, s’expressen, aprenen, creixen… és el seu mitjà natural per construir-se com a persones i comprendre el món que els envolta; en definitiva jugar, no és un privilegi, és una necessitat.”​

Portar les maletes amb nosaltres, quan anem a un restaurant, a casa uns amics, quan marxem uns dies de casa… facilitarà el joc tant individual con en família i de ben segur que reduirà l’ús de les pantalles.

PROJECTE SOLIDARI

Com a cooperativa un dels nostres objectius és crear xarxa en la nostra comunitat, així doncs amb la col.laboració amb La Panxamama, ampliem una mica més aquesta xarxa.

A més volem incidir en el nostre entorn mitjançant projectes que aportin millores en el dia de les persones ; per això creiem que és molt necessari que els infants amb diversistat funcional i les seves famílies puguin accedir a diferents activitats i serveis que millorin la seva qualitat de vida i ofereixin l’acompanyament que necessiten. Per aquest motiu hem decidit que 5€ de cada maleta vagi destinat a aquests infants i les seves famílies.

Les podeu trobar a la pàgina web de La Panxamama : www.lapanxamama.com 

També a la botiga situada la Plaça de L’Oli núm. 14 de Vilafranca del Penedès

 

 

AQUÍ TENIU ELS QUATRE MODELS DE MALETES:

Cliqueu a sobre per ampliar la imatge!