Somriu

Fisioteràpia perinatal

La preparació del part facilita que la dona sigui més activa i participativa en tot el procès del part, i aixo ajuda a reduïr l’esforç i el temps d’aquest. A més permet agilitzar la recuperació física en el postpart.

Fisioteràpia prepart

Durant l’embaras les dones vivim una sèrie de canvis físics, mentals i emocionals. Durant 9 mesos passarà per moments de tot (alegria, por, dubtes..). Des de la fisioteràpia et podem acompanyar a preparar el part, a millorar l’estat físic, a prevenir les molèsties associades a l’embarás. I així també poder trencar el cercle “por-tensió-dolor” i prepara-te pel part.

Oferim els següents serveis:

  • Prevenció i tractament de cervicalgies, dorsalgies, lumbàlgies, ciàtiques…derivades de l’embaràs
  • Preparació al part: Afavorir i augmentar la mobilitat pèlvica; potenciar, estirar i relaxar la musculatura , tant pel procés d’embarás com per poguer tenir un control efectiu dels músculs en el moment del part, adquirir tècniques respiratòries pel moment del part.
  • Massatge perineal + EPI-NO en les últimes setmanes de l’embaràs ajudant a elastificar els teixits implicats en el part per evitar possibles episiotomíes i esquinçament.

L’acompanyament de la parella en aquesta etapa afavoreix un embaras més saludable, per això us recomanem que sempre que sigui possible vingueu acompanyades. Això també us ajudarà a crear els nous vincles entre tots els membres del nucli familiar que s’està formant.

Fisioteràpia postpart

Després del naixament del nadó, la dones continuem experimentant canvis físics, mentals i emocionals. A partir de la sisena setmana, des de la fisioteràpia, t’acompanyem en aquesta nova etapa. Els exercicis en aquest període son claus per recuperar la funció muscular de forma ràpida i efectiva, i recuperar la salud global de la mare. Una bona recuperació pot prevenir problemes posteriors de la vida com la disfunció del sòl pelvià, incontinències, postures incorrectes, molèsties a l’esquena, relacions sexuals no satisfactories, debilitat abdominal, fatiga, dificultat per la lactància i que no ens sentim bé amb nosaltres i el nostre cos.

Oferim:

  • Teràpia individual.
  • Sessions grupals amb grups reduïts.