Somriu

Equip

Ruth Marrugat Torrallardona

Psicòloga Sanitària Col·legiada 15.129

Sóc psicòloga llicenciada per la Universitat de Barcelona i formada en atenció precoç, observació de nadons, psicologia infanto-juvenil i família. La meva formació és d’orientació psicodinàmica. Des de fa més de 15 anys que treballo atenent nadons i infants amb dificultats diverses, així com acompanyant a les seves famílies.

FORMACIÓ ACADÈMICA:

Formació en psicologia perinatal. Cursant a l’Institut Europeu de Salut Mental Perinatal.

Postgrau d’Observació de nadons i atenció a infants. Universitat de Girona. ACPP. 

Màster semipresencial en psicoteràpia psicoanalítica. Universitat de Girona. ACPP.

Postgrau teòric-clínic en psicopatologia del nen, l’adolescent i la família des de la perspectiva relacional i psicoanalítica. Fundació Eulàlia Torres de Beà.(FETB). CSMIJ de Gràcia. Barcelona

Màster en Atenció precoç i família. Universitat Ramón Llull . 

Llicenciatura en Psicologia. Universitat de Barcelona. Practicum Hospital Sant Joan de Déu, Unitat de preescolars disharmònics i UFAM.

Certificat d’expertesa en psicologia de l’educació. Col·legi de psicòlegs de Catalunya.

FORMADA EN :
Trastorns de l’espectre autista, prematuritat, adopcions, prevenció i detecció de maltractament infantils, neurociències, diverses pedagogies edutatives…

Laia Munts

Psicòloga Sanitària Col·legiada 15.303

Postgrau en psicoteràpia psicoanalítica,  formació en psicoanalísis relacional, psicologia transpersonal, abordatge del trauma en psicoterapia (teoria polivagal, psico corporal, transgeneracional…), tècniques projectives, respiració conscient, breathwork, meditació terapèutica, yoga per a la dona, acompanyatment en criança conscient i formació en medicina tradicional xinesa aplicada a la psicologia.

 

 

 

Neus Guerrero

Psicòloga Col·legiada 29.178

Grau en Psicología
Universitat Autònoma de Barcelona; 2017 – 2021

Màster en Neuropsicología:

diagnòstic i rehabilitació neuropsicológica – UAB; 2022 

Curs de dinàmiques grupals
Diputació de Barcelona

Formació en Perspectiva i igualtat de gènere 
Fundació l’espiga

Curs de nous procesos de selecció:
Recursos i estratègies per orientar en la recerca de feina Diputació de Barcelona

 

 

Clàudia Marlès Tubella

Fisioterapeuta i formada en psicomotricitat

UManresa-FUB

2018 – 2022

Grau de Fisioteràpia

Màster en Psicomotricitat, preventiva, educativa i terapéutica. (Cursant) UVic

Curs bàsic d’estimulació basal i curs bàsic del Concepte Halliwick.

 

Roser Ferrer

Logopeda

Sóc Roser Ferrer, logopeda des de l’any 2000. M’he especialitzat en el tractament de les dificultats de desenvolupament del llenguatge i de la comunicació en petita infància a diferents CDIAP. També he desenvolupat la meva trajectòria personal i professional col·laborant amb diferents despatxos on he portat a terme tasques de diagnòstic i tractament en infants i adolescents amb dificultats de comunicació i retard de llenguatge oral i escrit. M’he format en sistemes alternatius i/o augmentatius de comunicació per a infants i adolescents amb dificultats de comunicació.

 

 

Catalina Grando

Psicomotricista

FORMACIÓ ACADÈMICA:

Llicenciada en Psicomotricitat. Universitat Provincial de Córdoba. Argentina

 

 

 

Elisa Bonich

Boskan Teràpies integratives

Boskan és una Associació sense ànim de lucre amb objectius socials.

Realitzem Intervencions Assistides amb Gosses amb objectius pedagògics i emocionals, adaptant- a cada cas en particular. Som diferents per la fusió única que fem de les nostres teràpies i perquè fem només

ALLÒ QUE SENTIM.

Soc psicòleg graduat per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) en la menció de psicologia clínica. La meva formació és d’orientació cognitivo-conductual. He realitzat les pràctiques en el Centre de Salut Mental d’Adults (CSMA) de Vilafranca del Penedès, participant en l’avaluació i el tractament de pacients amb trastorns mentals severs, especialment en el tractament de la depressió, ansietat i pors específiques.

Formació acadèmica:

Grau en Psicologia. Menció en Psicologia clínica.

Universitat Oberta de Catalunya (UOC)

Formacions complementàries en:

– Comunicació efectiva i resolució de conflictes.

– Formació, sensibilització i reeducació viària.

– Gestió de l’estrès.

– Amaxofòbia o por a conduir.  

Carles Sanahuja Valls

Psicòleg col·legiat 30452

Marta Bover Vila

Tècnica en Dietètica

Sóc dietista (TSD), esportista, amant de la natura i, també, mare.
La meva passió pel benestar i la salut va despertar amb força fa més de 10 anys, quan vaig començar a formar-me en teràpies alternatives. Progressivament el meu interès va anar creixent, al mateix temps que entenia que la salut és molt més que la manca de malaltia i que aquesta es mereix una mirada molt més integradora.
Entenc la persona com un ens complex que s’equilibra i es desequilibra segons com es relaciona amb el que l’envolta i amb sí mateix.
L’alimentació té un paper fonamental en la recerca d’aquest homeòstasi i per aquest motiu vaig formar-me en l’IFPS Roger de Llúria Dietètica Naturista i Oriental, Nutrició Esportiva i, posteriorment, el CFGS en Tècnica Superior en Dietètica.
 
“Que l’aliment sigui la teva medicina i que la teva medicina sigui l’aliment” (Hipòcrates) és un dels principals pilars de l’alimentació natural, terapèutica i antiinflamatòria. 
 
QUÈ PUC OFERIR? 
 
– Educació nutricional
– Pautes alimentàries
– Dietes adaptades i personalitzades basades en l’alimentació natural
– Assessorament nutricional segons les diferents etapes de la vida: fertilitat, embaràs, lactància, introducció d’aliments, alimentació infantil, maduresa, menopausa, andropausa….
– Planificació de menús
– Eines i estratègies per aprendre a comprar aliments saludables
– Tècniques de coaching nutricional
– Elaboració de menús
– Receptaris
– Elaboració d’un rebost saludable

Sóc psicòloga llicenciada a la UB, especialitzada en Psicologia Perinatal pel Inst.Europeo de Salud Mental Perinatal

M’he format com a doula i especialitzat en l’àmbit del dol perinatal i l’acompanyament de l’embaràs després d’una o varies pèrdues gestacionals. 

Facilito grups i tallers terapèutics i utilitzo l’Artteràpia en l’àmbit de la perinatalitat (fertilitat, concepció, embaràs, postpart, dol, trauma). 

Pel que fa a l’acompanyament individual, m’he endinsat en l’àmbit de la psicoteràpia del dol i del trauma. La meva orientació és essencialment humanista i transpersonal. 

Actualment dedico part del meu temps a l’acompanyament de la primera infància i famílies.

Patricia Carceller

Psicòloga, arterapeuta i doula Col·legiada n. 30.335

Mònica Baltasar

Professora de Ioga

Mare de dos infants i professora de ioga (AEPY). Formada durant 5 anys en hatha ioga (500 hores) amb Miquel Gabarró. Formada en ioga durant l’embaràs amb Tere Puig, i en ioga i esferodinàmia per embarassades i postpart amb Viviana Tobi i Dalila Wagner. També he realitzat la formació en Danza Útera® i ciclicitat femenina amb Núria Peguera, i dues formacions de ioga per infants (Yoguitos i Yoga Tools).

Mare, mestra, acompanyant de infants i families, psicomotricista i ioguini.

Sempre m’ha agradat estar apropet de la infància i per aixo després de anys de monitora, vaig estudiar per ser mestra d’educació infantil.

I tot i q sentia que era el meu gran desig, l’escola, no va ser el que jo havia somiat.

Així que vaig conençar un caminet de recerca, aprenentatge i creixement ( tant personal com professional) fins que vaig arribar a Xantala. una escoleta d’educació lliure de Barcelona.

Vaig fer formacions( Xell, Cai, laura gutman, Wild…), voluntariat  i visita a algunes escoles lliure( la Caseta, Genunió, el Roure) i visitar el Leon Dormido, una comunitat d’aprenentatge cocreaada pels Wild.

A partir d”aqui començava l’aventura d’acompanyar infants, families, voluntaris i futurs acompanyants, tot un regal, professionalment i personalment ja que em feia mirar-me i  revisar-me i créixer conjuntament amb totes aquestes personetes des de les més petites a les més grans.

Immersa en aquest món, em va arribar la Psicomotricitat Acouturier,  i em vaig formar a l’AEC per seguir acompanyant des d’un lloc més proper  als infants, des del seu llenguatge, del cos, el vincle, del joc i tot el q mou.

I de la Psicomotricitat al Ioga. Personalment, des de fa molt de temps pràctico ioga pero aquesta vegada em vaig formar ( a Shunia Yoga i a Ioga per nens) per  acompanyar infants i/o famílies.

El 2017 va néixer la Neus i després de quasi deu anys a Xantala, vaig sentir que ara volia viure la maternitat i la  criança de la meva filla i vaig deixar el món laboral.

La meva mirada ha canviat, la maternitat transforma i et fa veure les coses tant diferents. 

Poc a poc vam començar a mirar cap a fora i, buscant tribu per criar, la Panxamama em va obrir les portes per regalar-nos moments a la meva filla i jo i per seguir el meu caminet d’acompanyar a infants i famílies en algunes trobades temàtiques entorn la criança.

I, aixi reprenia el Ioga amb família; ara el meu present professional que gaudeixo tant compartint amb els infants i famílies i també acompnayant en algunes escoles com a extraescolars.

Elisabet Iglesias Miret

Formadora de ioga en família i psicomotricista

La fotografía está presente en su vida desde niña. Es su padre quien le despierta la curiosidad por este arte al instalar en su casa un pequeño laboratorio de fotografía.

Estudió magisterio en Madrid y poco después marchó a Cataluña donde trabajó de educadora social con niñ@s y adolescentes en riesgo de exclusión social. Pronto descubrió, estudió y se apasionó por la antropología, que ha sido piedra angular de su vida personal y profesional desde entonces. Viajó a Nicaragua, Canadá, Nepal y Perú con la cámara como testigo de su observación y reflexiones.

Durante más de diez años, la metodología de observación a través de la cámara se consolida en la mayoría de sus trabajos y crea documentos audiovisuales, exposiciones fotográficas y publicaciones fruto de proyectos de investigación en repoblación rural, acogida infantil, vínculo familiar, cuidado y autocuidado, o parejas binacionales entre otros. Actualmente la fotovoice, la fotografía participativa y el autorretrato son algunas de sus herramientas de trabajo fundamentales.

Hoy vive con su pareja en un pueblo de la costa sur de Barcelona y trabaja como formadora, orientadora pedagógica y diseñadora de programas desde su proyecto Educar La Mirada.

www.educarlamirada.com

info@educarlamirada.com

Mercedes González Minguillón

Formadora i orientadora pedagògica