Somriu

La nostra història

SomRiu neix a partir de l’intercanvi d’experiències de dues professionals de l’atenció a les persones, la Ruth i l’Anna. Les dues compartim una mateixa visió de la infància, de l’acompanyament familiar i sobretot una mateixa manera de treballar, tenint en compte que el desenvolupament  dels infants és global i a la vegada únic; i que les persones no estem construides per parts, sino que som un tot i tot está relacionat: cos,  emocions i aprenentatges.

Som apassionades de la nostre feina. La Ruth, psicologa amb anys d’exepriència i formació en la primera infància, i l’Anna, psicomotricista i fisoterapeuta amb anys d’experiència i formació en l’atenció a persones amb diversitat funcional.

 

Una altra cosa que ens uneix, és la maternitat. Les dues som mares, cadascuna hem viscut experiències úniques i ben diferents, però les dues hem sentit una manca d’acompanyament tan en l’embaràs, com el part i el post-part. Aquest motiu també ens ha motivat a formar-nos en aquest aspecte i poguer oferir allò que nosaltres vàrem trobar a faltar. 

El primer projecte SomRiu es va iniciar al 2019 conjuntamente amb la cooperativa ACTUA, concretamente realitzant un projecte de psicomotricitat amb els infants residents al CRAE Toni Inglés. Actualment aquest projecte continua acompanyant i afavorint el desenvolupamnet global dels infants que per diversitat de motius están residint al CRAE.

A SomRiu compartim l’afany per formar-nos, per conèixer i per oferir una atenció tant bona com ens sigui possible, fet que inclou i per nosaltres és molt important; una atenció respectuosa cap als infants i cap a les seves famílies.